compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BiosAgenda.nl lanceert filmprogramma

BiosAgenda.nl lanceert filmprogramma

BiosAgenda.nl kan met trots zeggen dat zij een nieuw filmprogramma hebben ontwikkeld: Filmtijd. De eerste afleveringen van 10 minuten zijn inmiddels uitgezonden.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Voor commentaar op de kleding van dames op de rode loper ben je bij Filmtijd aan het verkeerde adres: Filmtijd is een onafhankelijk filmprogramma waarin het vooral draait om films. Wat zijn de achtergronden van een film? Hoe wordt een film gemaakt? Wat is de visie van de regisseur? Daarbij ligt de aandacht met name op de Nederlandse filmwereld: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat gebeurt er op de festivals?

Ook zal iedere aflevering filmarcheoloog Triviana Jones de interessantste filmfeiten presenteren.

Filmtijd is momenteel online te bekijken en op de Nijmeegse lokale TV. Maar we willen meer: een wekelijks TV-programma van 30 minuten. Dan kunnen we jou nog beter informeren over de laatste ontwikkelingen in de filmwereld. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Op het nieuwe platform EU1.tv kan je Filmtijd steunen. Als genoeg mensen het programma steunen kunnen wij een wekelijks programma maken dat wordt uitgezonden via de partners van EU1.tv of via jou regionale TV-kanaal.


Links:
  1. Klik hier om Filmtijd te steunen!
  2. Zie hier de eerste aflevering van Filmtijd terug
  3. En hier de tweede aflevering!
  4. En aflevering 3!
  5. Hier ziet u de 4e aflevering!
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.