compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Bride Flight in première

Bride Flight in première

Nederlands romantisch drama feestelijk geopend in Tuschinski Amsterdam

In aanwezigheid van een groot deel van de cast ging maandagavond in het Amsterdamse Tuschinski theater het drama Bride Flight in première. De film zal vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het romantisch drama van Ben Sombogaart (Het Zakmes, Kruistocht in Spijkerbroek) gaat over de drie jonge bruiden Ada, Marjorie en Esther, die de ongebonden en ambitieuze Frank ontmoeten tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw Zeeland in 1953.Vol enthousiasme over de toekomst beginnen ze aan de vlucht. Tijdens de Bride Flight worden hun levens voor altijd verbonden.

In de film zijn de personages in heden en verleden te zien, waardoor zowel acteurs die hun sporen hebben verdiend (Willeke van Ammelrooy, Rutger Hauer) op het witte doek en opkomende talenten (Waldemar Torenstra, Karina Smulders) te zien zijn.

Bij de opening in Tuschinski waren cast, regisseur Ben Sombogaart, scenariste Marieke van der Pol en zangeres van de titelsong Ilse DeLange aanwezig. De actrices waren speciaal voor de gelegenheid gekleed in creaties van couturier Addy van den Krommenacker.

Een deel van de cast van de film zal ook in een aantal andere steden aanwezig bij de vertoning van Bride Flight. Onder meer in Euroscoop Tilburg (19 oktober) en Carolus Nijmegen (16 oktober) vinden vertoningen in combinatie met meet & greets met de acteurs plaats.

Bride Flight gaat aanstaande donderdag in 97 zalen in Nederland in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.