compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ilse DeLange

Ilse DeLange

Ilse DeLange: films, nieuws

 

Biografie van Ilse DeLange

Aan het eind van de jaren negentig deed Ilse DeLange mee aan de Dutch Country Music Awards, waar ze de song 'Where I Used To Have My Heart' zong. Er ging een wereld voor iedereen open: wat een stem, wat een emotie. Een platencontract liet niet lang op zich wachten. Van haar debuutalbum gingen ruim 450.000 exemplaren over de toonbank. Ook Amerika toonde interesse in 'onze' zo puur country klinkende zangeres.

In 2006 komt Ilse met haar nieuwste album, The Great Escape. De gelijknamige single verscheen eind mei 2006 . Het album was bij uitkomen reeds goud en bereikte in augustus 2006 de platinastatus (70.000 verkochte exemplaren). In september volgde de tweede single The Lonely One. Het album leverde DeLange in oktober 2006 haar tweede TMF Award op.

Op 15 april 2007 won Ilse de 3FM Award voor beste zangeres.

Ilse DeLange In het nieuws

Bride Flight in première

Nederlands romantisch drama feestelijk geopend in Tuschinski Amsterdam

13-10-2008 In aanwezigheid van een groot deel van de cast ging maandagavond in het Amsterdamse Tuschinski theater het drama Bride Flight in première. De film zal vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Ilse DeLange schrijft titelsong Bride Flight

Nederlandse film gaat 16 oktober in première

23-6-2008 In oktober verschijnt het Nederlandse romantische drama Bride Flight van regisseur Ben Sombogaart in de Nederlandse bioscopen. De film bedient zich van een sterrencast en heeft Ilse DeLange gestrikt voor het schrijven van de titelsong.

Laatste filmnieuws

Ilse DeLange Feiten

musicus
Geboren 13-5-1977
Van origine Nederlandse country zangeres, die zoals gebruikelijk bij country zangeressen, veel uitstapjes maakt naar pop. Meerdere hits in Nederland.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

42 films in Amersfoort deze week

42 films in Amersfoort deze weekDe laatste filmvertoning in Amersfoort is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl