compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 24-9 t/m 30-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast Zwanger & Co gepresenteerd
Fotoreportage

Cast Zwanger & Co gepresenteerd

Afgelopen week is de cast van Zwanger & Co gepresenteerd, onder meer doen mee aan de film Thom Hoffman, Carolina Dijkhuizen, Rolf Sanchez, Maaike Martens, Lieke van Lexmond, Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra en Bo Maerten.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby.

In Zwanger & Co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod. Ga er maar aan staan om als 60-plusser in je eentje te zorgen voor je tweede leg, of tegen alle adviezen van je moeder en zus eindelijk toch te kiezen zwanger te worden van een spermadonor, om daarna de liefde van je leven tegen te komen.

Merel (36) is een alleenstaande verloskundige. Ze is helemaal klaar met mannen, maar de biologische kok tikt onverbiddelijk door dus wil ze met kinderen niet langer wachten. Een plusje, ze is zwanger! En ze is niet de enige.

Haar vader Piet is als 60-plusser opnieuw vader geworden en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze kampen ieder met verschillende beproevingen als (aanstaande) ouders. Piet moet voor het eerst in zijn leven de rol van betrokken ouder vervullen als zijn jongere vriendin, media persoonlijkheid Chantal, voor haar werk naar Amerika gaat.

Merels zus Annet kampt met het empty nest-syndroom en droomt van een nieuwe baby terwijl haar man Theo staat te trappelen om te gaan reizen. Voor de jonge Eva en haar vriend Thomas staat hun vrijgevochten bestaan onder druk door de komst van baby Otis. En Merel… die valt stijf van de hormonen als een blok voor ambulancebroeder Luuk. Er staat de familie een rollercoaster van emoties te wachten, want na de roze wolk begint het echte leven.

De film is naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), er is aan geschreven door Aliefka Bijlsma ("MAROKKAANSE BRUILOFT") en Jacqueline Epskamp (Weg van Jou), wordt geproduceerd door Ingmar Menning ("DE LUIZENMOEDER") en geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint Hildegard).

De productie komt mede tot stand met bijdragen van het Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks brengt de film in 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.