compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe film van Nijenhuis aangekondigd

Nieuwe film van Nijenhuis aangekondigd

8-2-2020 : In de feelgood speelfilm Zwanger & Co van Producent Nijenhuis & Co (VERLIEFD OP CUBA en TOSCAANSE BRUILOFT) draait alles om familie en familie uitbreiding. De opnames staan gepland voor komende zomer. Dutch FilmWorks brengt de film najaar 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.

Nieuwe film van Nijenhuis aangekondigd

Nieuwe film van Nijenhuis aangekondigd

Het scenario, naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), wordt geschreven door Jacqueline Epskamp (Pak Van Mijn Hart), geproduceerd door Ingmar Menning ("DE LUIZENMOEDER") en geregisseerd door Hans Somers (Mannen van Mars).

Merel (36) is een alleenstaande verloskundige. Tijd om de perfecte man te vinden is er genoeg, maar de biologische klok tikt onverbiddelijk door, dus wil ze met kinderen niet langer wachten. Een plusje, ze is zwanger! En ze is niet de enige. Haar vader Piet krijgt als 60-plusser nog een dochter en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze kampen ieder met verschillende beproevingen als (aanstaande) ouders. Er staat ze een rollercoaster van emoties te wachten, want na de roze wolk begint het echte leven... toch?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.