compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Zwanger & Co

Pitch

In de nieuwe speelfilm ZWANGER & CO draait alles om familie en familie uitbreiding. Merel (36) is een alleenstaande verloskundige, maar de biologische klok tikt en ze is zwanger! Haar vader Piet krijgt als 60-plusser nog een dochter en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze zitten allemaal op de roze wolk maar voor hoelang?
Delen op facebook
Zwanger & Co
Nederlandse première: 14-10-2021

bijzonderheden

De opnames staan gepland voor komende zomer. Dutch FilmWorks brengt de film najaar 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.
Oorspronkelijk zou Hans Somers de regie van de film op zich nemen, maar werd vervangen door Johan Nijenhuis.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Producent Nijenhuis & Co bracht eerder de succesvolle feelgoodfilms over verliefdheid Verliefd op Cuba en trouwen Toscaanse bruiloft.

Zwanger & Co - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zwanger & Co in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. In Zwanger & Co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod. Ga er maar aan staan om als 60-plusser in je eentje te zorgen voor je tweede leg, of tegen alle adviezen van je moeder en zus eindelijk toch te kiezen zwanger te worden van een spermadonor, om daarna de liefde van je leven tegen te komen…

Nieuws over Zwanger & Co