compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Zwanger & Co

Pitch

In de nieuwe speelfilm ZWANGER & CO draait alles om familie en familie uitbreiding. Merel (36) is een alleenstaande verloskundige, maar de biologische klok tikt en ze is zwanger! Haar vader Piet krijgt als 60-plusser nog een dochter en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze zitten allemaal op de roze wolk maar voor hoelang?
Delen op facebook
Zwanger & Co
Nederlandse première: 7-7-2022
Nederland, 2022,

Zwanger & Co trailer en bijzonderheden

De opnames staan gepland voor komende zomer. Dutch FilmWorks brengt de film najaar 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.
Oorspronkelijk zou Hans Somers de regie van de film op zich nemen, maar werd vervangen door Johan Nijenhuis.

Trailer van Zwanger & CoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Zwanger & Cohttps://i1.ytimg.com/vi/bCDr2XOY9go/hqdefault.jpg2022-04-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Producent Nijenhuis & Co bracht eerder de succesvolle feelgoodfilms over verliefdheid Verliefd op Cuba en trouwen Toscaanse bruiloft.

Zwanger & Co - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zwanger & Co in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Haar familie groeit in rap tempo en de aankomende ouders worden flink op de proef gesteld. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens ongepland zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel besluit uiteindelijk om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft, en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet.

Productiemaatschappij: Nijenhuis & Co

Nieuws over Zwanger & Co