compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Zwanger & co

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Zwanger & co

Delen op facebook
Zwanger & co
Nederlandse première: 7-7-2022
Nederland, 2022, 113 min,

In de nieuwe speelfilm ZWANGER & CO draait alles om familie en familie uitbreiding. Merel (36) is een alleenstaande verloskundige, maar de biologische klok tikt en ze is zwanger! Haar vader Piet krijgt als 60-plusser nog een dochter en haar nichtje Eva (23) is ook in blijde verwachting. Ze zitten allemaal op de roze wolk maar voor hoelang?

Bekijk bij:

NETFLIX

Zwanger & co trailer en bijzonderheden

De opnames staan gepland voor komende zomer. Dutch FilmWorks brengt de film najaar 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.
Oorspronkelijk zou Hans Somers de regie van de film op zich nemen, maar werd vervangen door Johan Nijenhuis.

Trailer van Zwanger & coBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Zwanger & cohttps://i1.ytimg.com/vi/bCDr2XOY9go/hqdefault.jpg2022-04-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Producent Nijenhuis & Co bracht eerder de succesvolle feelgoodfilms over verliefdheid Verliefd op Cuba en trouwen Toscaanse bruiloft.

Zwanger & co - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zwanger & co in de bioscoop

Wil je Zwanger & co zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Merel (36) is een alleenstaande verloskundige, maar de biologische klok tikt en ze is zwanger! Ze zit op de roze wolk maar voor hoelang?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Productiemaatschappij: Nijenhuis & Co

Nieuws over Zwanger & co