compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gouden Film voor Brugklas - de tijd van m'n leven

Gouden Film voor Brugklas - de tijd van m'n leven

28-2-2019 De film Brugklas - de tijd van m'n leven is bekroond met een Gouden Film — de scripted reality jeugdfilm — heeft 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Hoofdrolspelers Julian Moon Snijder en Vincent Visser werden verrast met de award in de Kanarie Club, Amsterdam.

Julian Moon Snijder en Vincent Visser © 20§9 Just Film

Julian Moon Snijder en Vincent Visser © 20§9 Just Film

De award werd uitgereikt door Erik Plageman. Brugklas - de tijd van m'n leven is de tweede film die dit jaar de Gouden Film status behaald.

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser).

Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

De regie van Brugklas – De tijd van m’n leven is in handen van Raymond Grimbergen, op basis van een scenario geschreven door Arnout Vallenduuk. De film is geproduceerd door Tuvalu Media en tot stand gekomen met steun van AVROTROS, NPO Zapp en Provincie Drenthe. Brugklas – De tijd van m’n leven wordt gedistribueerd door Just Film Distribution en draait momenteel in 113 bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.