compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Grote releases uitgesteld

Grote releases uitgesteld

De film-releases van komende weken staan onder druk. Eerder berichten we Bond 25 uitgesteld naar november. De lijst is veel langer. Ema zou komende week draaien: uitgesteld. Zo ook A Quiet Place Part II. Hieronder de lijst van uitgestelde films. Update: volgt.

Delen op facebook
Grote releases uitgesteld

Grote releases uitgesteld

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Zoals we in eerder artikel al aangaven is het feit dat door het coronavirus bioscopen dicht zijn in belangrijke markten zoals China, Italië en Frankrijk. Dit maakt het uitbrengen van internationale producties zeer hagelijk. De andere belangrijke markten zoals de VS en Engeland komen sinds deze week onder druk: wat al die release-uitstellingen tot gevolg heeft.(Voorlopige)

LIJST UITGESTELDE FILMS


Peter Rabbit 2: The Runaway (tot augustus 2020)
The Secret Garden (tot augustus 2020)
No Time to Die (tot november 2020)
Fast & Furious 9 (tot april 2021)

A Quiet Place Part II
Antlers
Ema
Goud
Greyhound
La Vérité (The Truth)
Mulan
The Lovebirds
The New MutantsHet uitstellen van internationale producties zal ook effect hebben voor de Nederlandse films die gepland staan voor het najaar. De Nederlandse film die gepland stond om binnenkort uit te komen Goud is voorlopig uitgesteld.

BiosAgenda.nl is afgelopen dagen druk bezig geweest om alle agenda's en filmrelease aan te passen, dus alles wat er op de site staat klopt.

Kijk je uit naar een specifieke film die binnen kort zou uitkomen: kijk naar bovenstaande lijst om te zien of hij uitgesteld is.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.