compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwe Alien moet wachten op Prometheus 2

Nieuwe Alien moet wachten op Prometheus 2

De Alien-film die Neill Blomkamp aan het ontwikkelen is, staat momenteel op een laag pitje. Blomkamp moet namelijk wachten totdat duidelijk is wat Ridley Scott met het vervolg op Prometheus gaat doen.

Delen op facebook
Nieuwe Alien moet wachten op Prometheus 2

Nieuwe Alien moet wachten op Prometheus 2

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Voor wie het even niet kan volgen:

Alien is een legendarische horrorfilm uit 1979 van Ridley Scott. In de film gaat een groep wetenschappers op onderzoek in de ruimte nadat ze een SOS-signaal ontvangen. De alien die ze daar tegenkomen is ontzettend agressief en angstaanjagend. De film kreeg drie vervolgen, alles geregisseerd door andere. De beste sequel was waarschijnlijk Aliens van James Cameron.

In 2012 maakte Ridley Scott Prometheus. Deze film was een prequel op Alien. Ondanks de lauwe ontvangst van de film werd er wel meteen een vervolg aangekondigd. In die film zou de link met Alien nog duidelijk worden.

Ondertussen poste Neill Blomkamp concept artwork van een Alien film op zijn Instagram. Omdat dat artwork zo goed werd ontvangen werd besloten dat Blomkamp dat concept kon gaan ontwikkelen met medewerking van Sigourney Weaver, de ster van de originele films.

Nu is duidelijk geworden dat Blomkamp niet verder kan met de film totdat "Prometheus 2" uit is gekomen. Die film heeft overigens de nieuwe titel "Alien: Paradise Lost" gekregen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.