compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Openingsgala Film By The Sea
Ninjababy Fotoreportage

Openingsgala Film By The Sea

Openingsfilm Ninjababy

Vrijdagavond stond de fotograaf van BiosAgenda.nl aan de loper by Film by the Sea — 23rd International Film Festival 10-19 September Vlissingen. We legden onder meer de jury, festival directeur en Nader Khademi — acteur in openingsfilm Ninjababy — op de gevoelige digitale plaat.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Voor BiosAgenda.nl is Film by the Sea het startsein ven het filmfestivalseizoen, het blijft ook een bijzondere insteek een filmfestival die films met een literaire verbondenheid programmeert. Film by the Sea kent inmiddels een 23e editie van filmfestival Film by the Sea. Het festival gaat op 10 september feestelijk van start met de film Ninjababy van de Noorse filmmaakster Yngvild Sve Flikke.Ninjababy vertelt het verhaal van de 23-jarige Rakel, die zwanger is maar niet weet van wie. Bovendien is ze er nog helemaal niet aan toe om moeder te worden. Met Ninjababy kiest Film by the Sea voor een openingsfilm die fris, jong en eigentijds is. Met een heerlijke dosis relativering wordt een zwaar en tijdloos thema aangesneden: de verwarring van het moederschap – zeker als je zelf eigenlijk nog een kind bent. Ninjababy is niet alleen de openingsfilm van Film by the Sea, maar maakt ook deel uit van de acht films omvattende Film & literatuur competitie.

Film by the Sea - 23rd International Film Festival 10-19 September Vlissingen., ArjoFrank Fotografie

Film by the Sea - 23rd International Film Festival 10-19 September Vlissingen., ArjoFrank FotografieIn 2022 wordt Ninjababy door distributeur Cherry Pickers uitgebracht in de Nederlandse bioscopen en filmtheaters.

Regie: Yngvild Sve Flikke Land: Noorwegen Jaar: 2021 Lengte: 103 min. Genre: Drama, Comedy Taal: Noors Ondertiteling: Nederlands Cast: Kristine Kujath Thorp, Tora Christine Dietrichson, Nader Khademi, Arthur Berning e.a.Over Film by the Sea
Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland en jaarlijks één van de belangrijkste culturele evenementen in Zeeland. Van 10 tot en met 19 september 2021 beleeft het festival zijn 23e editie en kan een breed publiek genieten van zo’n 140 films uit alle hoeken van de wereld. De ruggengraat van het festival wordt gevormd door boekverfilmingen, waarvan er acht in competitie worden beoordeeld door een Vakjury onder voorzitterschap van auteur Jaap Robben. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt door een Jongerenjury, een International Student Jury en een jury voor de beste Franstalige film. De 23e editie van Film by the Sea vindt plaats van vrijdag 10 september tot en met zondag 19 september in CineCity in Vlissingen, met satellietprogramma’s door heel Zeeland.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.