compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Niemand in de stad opent NFF
Fotoreportage

Première Niemand in de stad opent NFF

29-9-2018 Het Nederlands Film Festival (NFF) is gisteravond van start gegaan met de wereldpremière van Openingsfilm Niemand in de Stad van regisseur, producent, schrijver en Gouden Kalf-winnaar Michiel van Erp. BiosAgenda.nl was erbij.

Delen op facebook

Het was eerder al bekend gemaakt dat actrice Monique van de Ven geëerd wordt met het Gouden Kalf voor de Filmcultuur 2018. Monique van de Ven ontving de prijs vanwege haar langdurige en omvangrijke bijdrage aan en haar belang voor de Nederlandse filmcultuur op nationaal en internationaal gebied.

Met de start van het Nederlands Film Festival staan de komende negen dagen in het teken van bijzondere films, televisiedrama’s, documentaires en interactieve producties van eigen bodem, met als feestelijke afsluiting het L’OR Gouden Kalveren Gala op vrijdag 5 oktober.

Over Niemand in de stad. De plotselinge dood binnen een groep studenten zet alles op scherp. In deze turbulente periode moeten zij los komen van hun ouders en achtergrond. De film is vanaf 4 oktober te zien in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.