compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première The Possession Of Hannah Grace
Fotoreportage

Première The Possession Of Hannah Grace

28-11-2018 Regisseur Diederik van Rooijen was even overgevlogen uit LA om zijn nieuwe film The Possession Of Hannah Grace te promoten. De filmmaatschappij organiseerde een feestje rond de film en twee van de genodigden waren de Nederlandse acteurs uit de film Guy Clemens en Gijs Scholten van Aschat.

Delen op facebook

Regisseur "Diederik van Rooijen" bekend van de tv-serie Penoza en van de films Taped (2012) en Daglicht (2013), woont al 4 jaar in Los Angeles met vrouw en kinderen. Deze donderdag gaat zijn Engelstalig speelfilmdebuut The Possession of Hannah Grace in Nederland in première en dag later in de VS in première. Van Rooijen koos als zijn eerste Amerikaanse film voor een moderne psychologische horror/thriller met elementen uit jaren '70 speelfilms.
Guy Clemens, Diederik van Rooijen en Gijs Scholten van Aschat, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie

Guy Clemens, Diederik van Rooijen en Gijs Scholten van Aschat, Copyright 2018 ArjoFrank Fotografie


Megan Reed (Shay Mitchell) draait de nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen of is er meer aan de hand.

De openingsscène van de film is in Nederland opgenomen en de acteurs "Guy Clemens" en "Gijs Scholten van Aschat" spelen daarbij een cruciale rol naast Kirby Johnson en Louis Herthum.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.