compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

***1/20
Waardering: 3.8/5

De dood is nog maar het begin

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror

Pitch van The Possession of Hannah Grace
Shay Mitchell (Megan Reed)
Shay Mitchell (Megan Reed)
Delen op facebook
The Possession of Hannah Grace
Nederlandse première: 29-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 86 min,
Megan Reed is een jonge ex-politievrouw die herstellende is van een kalmeringspillenverslaving. Ze draait de nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen, ze twijfelt of haar verslaving haar parten speelt of dat er toch meer aan de hand is.
trailer en bijzonderheden over The Possession of Hannah Grace
De openingsscène is gefilmd in Nederland met de Nederlandse acteurs Gis Scholten van Aschat en Guy Clemens.
Actrice Kirby Johnson die Hannah Grace speelt is danseres en contortie-artiest ze kan haar ledematen extreem buigen en strekken.
Aanloop van The Possession of Hannah Grace
Engelstalig regiedebuut van Diederik van Rooijen die naam maakte met de tv-serie Penoza en bekend is van de films Taped (2012) en Daglicht (2013).
Eerste hoofdrol in een speelfilm voor Shay Mitchell, die vooral bekend is van haar tv-werk, met name van haar rol in de tv-serie Pretty Little Liars, ze heeft ook een ineens populaire YouTube-kanaal.
Acteur Grey Damon is bekend als de jonge undercover politieman Brian Shafe in de tv-serie Aquarius en actrice Stana Katic is bekend van de populaire tv-serie Castle, als love-interest Kate Beckett.
BioscoopAgenda van The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Possession of Hannah Grace zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Megan Reed (Shay Mitchell) draait de nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen of is er meer aan de hand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De dood is nog maar het begin.

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza, Daglicht). Verder met o.a. Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic en Gijs Scholten van Aschat.