compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Soof 3 trailer is uit

Soof 3 trailer is uit

De officiële trailer van Soof 3 is gereleased, voor de állerlaatste keer kruipt Lies Visschedijk in de huid van Soof. De derde bioscoopfilm wordt ook een verhaal vol hoogte- en dieptepunten. Dutch FilmWorks brengt de film maart 2021 uit in de Nederlandse bioscopen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In SOOF 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Copyright: Gerard Henninger

Copyright: Gerard HenningerCast
Na twee succesvolle films en een serie keren Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok, Eva Laurenssen, Roos Dickmann, Elise Schaap en Dick van den Toorn terug in hun rollen. In SOOF 3 zijn ook Sarah Janneh, Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en de Engelse acteur Manpreet Bachu aan de cast toegevoegd.

Over SOOF
SOOF 2 trok bijna 900.000 bioscoopbezoekers en de eerste film SOOF werd door 786.000 mensen bezocht. Twee seizoenen van de tv-serie waren zeer succesvol op RTL 4 en Videoland.

Eddy Terstall (Simon, Singel 39) schreef het scenario van SOOF 3 met Luuk van Bemmelen (Dik Trom, Soof de Serie) en Anne de Clercq (Jack bestelt een broertje, Soof de Serie), die ook de regie op zich neemt. De SOOF-films en serie worden geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm en Rachel van Bommel van Millstreet Films. SOOF 3 komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds in samenwerking met RTL.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.