compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 28-5 t/m 3-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Supersteracteur MICHAEL FASSBENDER Live!

Supersteracteur MICHAEL FASSBENDER Live!

Shortcutz Amsterdam hebben voor hun 4e en 5e live interview online sessie op afgelopen maandag supersteractrice ALICIA (Lara Croft) VIKANDER en dinsdag de supersteracteur MICHAEL (Magneto) FASSBENDER 'op bezoek'. Niet alleen kan het publiek meekijken, maar ook vragen stellen.

Delen op facebook
Michael Fassbender live online te gast bij Movie Als (Shortcutz Amsterdam)

Michael Fassbender live online te gast bij Movie Als (Shortcutz Amsterdam)

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De sessies maken deel uit van de nieuwe Shortcutz online serie: Movie Talkz.

Michael Fassbender

Michael Fassbender is de Iers-Duitse acteur die telkens weer boeiend en krachtig is in elke rol, of hij nu mannelijke seksualiteit verkent als Brandon in 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗲 𝗠𝗰𝗤𝘂𝗲𝗲𝗻's Shame (2011), het publiek op het puntje van hun stoel houden in 𝗧𝗮𝗿𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻𝗼's Inglourious Basterds (2009) of zijn blockbuster-entree als 𝗠𝗮𝗴𝗻𝗲𝘁𝗼 in X-Men: First Class (2011). Dinsdag is hij aan de beurt, de acteur met twee Academy Award-nominaties, drie voor Golden Globe en vier voor BAFTA: Michael Fassbender is een echte superster.

Alicia Vikander

Alicia Vikander is de Zweedse actrice die naam maakte met haar opmerkelijke portret van Gerda, een vrouw wiens man geslachtsverandering ondergaat in The Danish Girl (2015). Internationaal brak ze door met haar boeiende optreden als robot Ava in Ex Machina (2015), Alicia brengt subtiliteit, toewijding en charme in elke rol. Ze heeft ook bewezen om dat extra er voor over te hebben in haar rolvertolking van Lara Croft in Tomb Raider (2018), een rol die ze opnieuw zal spelen in het vervolg van 2021. Maandag wordt deze actrice aan de tand gevoeld met een Academy Award, een Screen Actors Guild Award, twee Golden Globes-nominaties en drie BAFTA-nominaties op haar naam, is Alicia een van de meest getalenteerde en opwindende actrices die tegenwoordig werkt.


OM 13:00 u

Deze Movie Talkz zijn a.s. maandag en dinsdag 11 en 12 mei om 13.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Shortcutz Amsterdam Website.

Movie Talkz is een speciale samenwerking tussen Shortcutz Amsterdam en The Student Hotel.


Links:
  1. Webpagina # 4 Movie Talkz met Alicia Vikander
  2. Webpagina # 5 Movie Talkz met Michael Fassbender
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.