compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Grandma's Not A Toaster
Short of the Week

We Want Shorts: Grandma's Not A Toaster

19-5-2014 In deze donkere komedie smeden drie broers en zussen een complot om het fortuin van hun oma te stelen. Ze beseffen alleen niet dat hun hulpeloos ogende oma hier niet zomaar aan mee gaat werken. Een short compleet geschoten vanuit het 'point of view' standpunt, die spannend maar vooral ook hilarisch is.

Delen op facebook

De whiskey drinkende en zwangere Susannah, probeert haar neurotische broer Arnie te overtuigen om het fortuin van hun zieke oma te stelen. Als hun jongere broer binnen komt wordt het een stuk ingewikkelder, de idiote Eddie heeft namelijk zijn eigen plannen. Helaas voor hen, zal oma zich niet zomaar gewonnen geven. Het team dat de Oscar winnende korte film 'Curfew' maakte, levert weer een topprestatie met 'Grandma's Not a Toaster'.

We Want Cinemal selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.