compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Tommie Christiaan

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan: films, nieuws

 

Biografie van Tommie Christiaan

Tommie Chistiaan
Tommie Christiaan is een Nederlandse film- en musicalacteur. Hij volgde een opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas en kreeg zangles van o.a. Jimmy Hutschinson en Ger Otte.

Christiaan begon zijn musicalloopbaan met amateurmusicals bij de Stichting Kosmo Theaterproducties in Alkmaar. Hij was onder meer te zien in de musical 'Oebele'.

Ook trad hij op bij Musical Awards Gala's (in 2004 en 2006), bij 'Musicals In Ahoy' (2006) en zit hij in het ensemble van de musical 'Dirty Dancing' (2007-2008).

Op tv trad Tommie Christiaan als danser onder andere op bij 'De Staatsloterij Show', 'Idols', 'So You Wannabe A Popstar' en 'Wie Wordt Tarzan?'.

Tommie Christiaan speelde in 2006 de rol van Jim in de film Afblijven.

In 2008 deed Christiaan auditie voor een rol in de musical 'High School Musical' van Joop van den Ende. Tommie won de hoofdprijs: hij kreeg de hoofdrol van Troy Bolton.

Of Tommie Christiaan vanaf januari 2009 ook echt als Troy in de Nederlandse theaters te zien zal zijn, hangt af van zijn prestaties in het tv-programma 'Op zoek naar Joseph'. In dat programma zoekt de AVRO naar de hoofdrolspeler voor de musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'. Christiaan werd in deze zoektocht tot de laatste tien finalisten gekozen.

Tommie Christiaan In het nieuws

Pieter leeft zich uit in de groentetuin.

Tommie Christiaan doet stem 'Pieter Konijn'

Tegenspeler is Joey Schalker

23-2-2018 Musicalacteur en zanger "Tommie Christiaan" verzorgt de stem van Pieter Konijn in de gelijknamige animatiefilm. Verder zullen onder meer "Joey Schalker", "Do" en "Jan Versteegh" te horen zijn.

Birgit Schuurman en YouTuber Bibi 'Diep in de zee'

8-12-2017 "Birgit Schuurman" en Nederlandse YouTube-persoonlijkheid en zangeres "Bibi Breijman" zullen te horen zijn in de animatiefilm Diep in de Zee (NL).

Laatste filmnieuws

Tommie Christiaan Feiten

stemacteur
Geboren 24-2-1986
Tommie Christiaan is een Nederlandse film- en musicalacteur. Hij speelde in de film Afblijven en speelde de mannelijke hoofdrol in de musical ‘High School Musical’ en 'On Your Feet' de musical.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

148 films in Amsterdam deze week

148 films in Amsterdam deze weekVandaag wordt er in Amsterdam maar liefst 369 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl