compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Bibi Breijman

Bibi Breijman

Bibi Breijman: films, nieuws

 
Biografie van Bibi Breijman

Bibi Breijman is een bekende YouTube-persoonlijkheid, met meer dan 200.000 volgers. Ze vlogt over haar eigen leven, maar ook over mode en beauty-adviezen. Daarnaast is ze zangeres en stemacteur in "Diep in de zee" en de "De Emoji Film".

Bibi Breijman is een bekende YouTube-persoonlijkheid. Ze heeft meer dan 200.000 volgers. Daarnaast won ze in het RTL 4-programma 'It Takes 2' en verzorgde ze de stem van roze garnaal Alice in de animatiefilm "Diep in de zee" en de stem van Akiko Glitter in "De Emoji Film".

In 2010 werd de Haagse bekend dankzij het tv-programma ‘Oh Oh Cherso’ en de opvolgers ‘Oh oh Tirol’ en ‘Oh oh Cherso II’. Ze nam in 2012 deel aan de ‘Nationale IQ Test’ waarin ze derde werd. Ook was ze te zien in het RTL 5-programma ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’ en het SBS-programma ‘Vliegende Hollanders’. Ze was daarnaast een van de gezichten van de KWF-reclamespot 'Roken is zo...'
Bibi Breijman In het nieuws

Birgit Schuurman en YouTuber Bibi 'Diep in de zee'

8-12-2017 Birgit Schuurman en Nederlandse YouTube-persoonlijkheid en zangeres Bibi Breijman zullen te horen zijn in de animatiefilm Diep in de Zee (NL).

Laatste filmnieuws
Bibi Breijman Feiten
stemacteur
Geboren 6-6-1991
Bibi Breijman is een bekende YouTuber, met meer dan 200.000 volgers. Ze vlogt over haar eigen leven, maar ook over mode en beauty-adviezen. Daarnaast is ze zangeres en stemacteur.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
56 films in Arnhem deze week
56 films in Arnhem deze weekVandaag wordt er in Arnhem maar liefst 83 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl