compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Bibi Breijman

Bibi Breijman

Bibi Breijman: films, nieuws

 

Biografie van Bibi Breijman

Bibi Breijman is een bekende YouTube-persoonlijkheid, met meer dan 200.000 volgers. Ze vlogt over haar eigen leven, maar ook over mode en beauty-adviezen. Daarnaast is ze zangeres en stemacteur in "Diep in de zee" en de "De Emoji Film".

Bibi Breijman is een bekende YouTube-persoonlijkheid. Ze heeft meer dan 200.000 volgers. Daarnaast won ze in het RTL 4-programma 'It Takes 2' en verzorgde ze de stem van roze garnaal Alice in de animatiefilm "Diep in de zee" en de stem van Akiko Glitter in "De Emoji Film".

In 2010 werd de Haagse bekend dankzij het tv-programma ‘Oh Oh Cherso’ en de opvolgers ‘Oh oh Tirol’ en ‘Oh oh Cherso II’. Ze nam in 2012 deel aan de ‘Nationale IQ Test’ waarin ze derde werd. Ook was ze te zien in het RTL 5-programma ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’ en het SBS-programma ‘Vliegende Hollanders’. Ze was daarnaast een van de gezichten van de KWF-reclamespot 'Roken is zo...'

Bibi Breijman In het nieuws

Birgit Schuurman en YouTuber Bibi 'Diep in de zee'

8-12-2017 "Birgit Schuurman" en Nederlandse YouTube-persoonlijkheid en zangeres "Bibi Breijman" zullen te horen zijn in de animatiefilm Diep in de Zee (NL).

Laatste filmnieuws

Bibi Breijman Feiten

stemacteur
Geboren 6-6-1991
Bibi Breijman is een bekende YouTuber, met meer dan 200.000 volgers. Ze vlogt over haar eigen leven, maar ook over mode en beauty-adviezen. Daarnaast is ze zangeres en stemacteur.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

78 films in Groningen deze week

78 films in Groningen deze weekDe laatste filmvertoning in Groningen is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl