compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 8-6 t/m 14-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Ricky Gervais

Ricky Gervais

Ricky Gervais: films, nieuws

 

Biografie van Ricky Gervais

Ricky Gervais werd bekend als de schrijver, regisseur en hoofdrolspeler van The Office en Extras. Naast deze grote TV hits speelde hij in een handvol films en maakte enkele standup-programma's.

Ricky Gervais begon tijdens zijn studie een band die enkele singles uitbracht. De band brak echter niet echt door. Daarna ging Gervais bij de radio werken.

De grote doorbraak van Gervais kwam met The Office dat hij schreef, regisseerde en waar hij de hoofdrol speelde. De Engelse versie van The Office kende maar twee seizoenen maar de serie kreeg een remake in meerdere landen en de Amerikaanse variant draaide negen seizoenen.

Na The Office maakte Gervais Extras, Life is Short en Derek: ook hield hij de volledige creatieve controle door het allen zelf te schrijven en te regisseren.

Ricky Gervais speelde in enkele Amerikaanse films zoals Ghost Town, The Invention of Lying en Cemetery Junction.

Trivia over Ricky Gervais

Naast zijn TV en filmwerk is Gervais een fanatiek twitteraar. Veel van zijn tweets gaan over zijn atheïsme waarmee hij een hoop mensen uit de tent weet te lokken.

Ricky Gervais In het nieuws

David Brent film naar Netflix

15-6-2016 Life on the Road, de Office spin-off film van Ricky Gervais, komt niet meer naar de bioscoop. De film zal rechtstreeks op Netflix worden uitgebracht.

Ricky Gervais in Netflix komedie

8-6-2015 Ricky Gervais gaat de hoofdrol spelen in een komedie speciaal gemaakt voor Netflix. De film gaat Special Correspondents heten en gaat over een journalist die dreigt zijn baan kwijt te raken.

Spin-off versie van The Office in aantocht

5-8-2014 Ricky Gervais is van plan een film te maken rondom David Brent, zijn hoofdpersonage uit de Engelse versie van The Office. In de film zien we hoe zijn leven er nu aan toe gaat.

TV-tip: Ghost Town, 20:30 op RTL8

9-6-2014 Bertram Pincus sterft onverwacht en komt weer tot leven zeven minuten later met de gave om geesten te zien. Alle geesten willen iets van hem, vooral Frank Herlihy, die hem dwingt het gevaarlijke huwelijk van zijn weduwe te verbreken. Geestige film met Ricky Gervais.

Ricky Gervais als David Brent

Ricky Gervais hoopt op David Brent film

22-8-2013 Ricky Gervais werd wereldwijd bekend met The Office en het personage van David Brent. In een interview heeft Gervais aangegeven dat er wellicht een film komt met David Brent.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Ricky Gervais Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 25-6-1961

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

71 films in Eindhoven deze week

71 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 23:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl