compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Little Prince

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van The Little Prince

The Little Prince filmstill

The Little Prince filmstill

Delen op facebook
The Little Prince
Nederlandse première: 29-7-2015
Frankrijk, 2015, 108 min,

Adaptatie van het welbekende boek 'The Little Prince' van Antoine de Saint-Exupéry. In deze film staat niet de Kleine Prins centraal, maar het Kleine Meisje. Zij reist door de magische en buitengewone wereld van de Kleine Prins waar ze allerlei vreemde en unieke volwassenen tegenkomt.

The Little Prince trailer en bijzonderheden

Het originele verhaal Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry stamt uit 1943. Het boekje is vertaald in meer dan 160 talen en is vaak gebruikt als inspiratie voor films en series.

Trailer van The Little PrinceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Little Princehttps://i1.ytimg.com/vi/E4nRL_ZVr6s/hqdefault.jpg2015-06-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mark Osborne maakte eerder de animatiefilm Kung Fu Panda.

The Little Prince - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Little Prince in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Little Prince zien? Koop of huur de film hier:Animatiefilm gebaseerd op Antoine de Saint-Exupéry's Le Petit Prince. Een jong meisje komt terecht in de magische en leerzame wereld van de Kleine Prins. Met de stemmen van James Franco en Rachel McAdams.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: AR Films, On Entertainment, Onyx Films, Orange Studio, Paramount Pictures, Paramount Vantage, Paris Filmes, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over The Little Prince