compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Blazing Samurai

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Blazing Samurai

Blazing Samurai filmstill

Blazing Samurai filmstill

Delen op facebook
Blazing Samurai
Nederlandse première: 20-7-2022
China, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2022, 98 min,

Hank, een lieve hond met een hoofd vol dromen over samoerai worden, gaat op zoek naar zijn lot.

Bekijk bij:

Blazing Samurai trailer en bijzonderheden

Een geanimeerde komedie boordevol actie voor het hele gezin, geïnspireerd op de tijdloze klassieker Blazing Saddles van Mel Brooks.

Trailer van Blazing SamuraiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blazing Samuraihttps://i1.ytimg.com/vi/838AmGHc1hQ/hqdefault.jpg2022-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Blazing Samurai - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blazing Samurai in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Henk met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal. De Legende van Samoerai Henk werd gecreëerd door Rob Minkoff en is losjes gebaseerd op de westernfilm Blazing Saddles (1974) van Mel Brooks. Met stemmencast: Buddy Vedder als Henk, Murth Mossel als Jimbo, Frits Lambrechts als Shogun, Charly Luske als Ika Chu, Romy Winters als Emiko, Simon Zwiers als Chuck en Rob van de Meeberg als Ogha.

Productiemaatschappij: Align, Aniventure, Aniventure (co-production), Blazing Productions, Flying Tigers Entertainment, GFM Animation, Huayi Brothers Media

Nieuws over Blazing Samurai