compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Alles voor elkaar

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Alles voor elkaar

Delen op facebook
Alles voor elkaar
Nederlandse première: 12-10-2017
Nederland, 2017, 93 min,

Vier vriendinnen moeten allen nog 30 worden. De tijd begint echter te dringen! Ze zullen elkaar moeten helpen willen ze al hun plannen die ze in hun jeugd hadden gemaakt willen verwezenlijken. Hun keuzes zetten hun vriendschap echter steeds meer op scherp.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Alles voor elkaar trailer en bijzonderheden

Regisseur Danny Stolker is begonnen als filmmaker van videoclips. Hij maakte ook videoclips voor zijn eigen muziek.

Trailer van Alles voor elkaarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alles voor elkaarhttps://i1.ytimg.com/vi/mFRqFAieH_Q/hqdefault.jpg2017-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrollen in deze film worden gespeel door Maryam Hassouni, Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing en Sarah Chronis. Die laatste kan je gezien hebben in Bloedlink.

Alles voor elkaar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alles voor elkaar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Alles voor elkaar zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier vriendinnen moeten allen nog 30 worden. De tijd begint echter te dringen! Ze zullen elkaar moeten helpen willen ze al hun plannen die ze in hun jeugd hadden gemaakt willen verwezenlijken. Met onder andere Maryam Hassouni.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd.

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Productiemaatschappij: Entertainment One, PVPictures