compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Ambulance

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen...
Delen op facebook
Ambulance
Nederlandse première: 24-3-2022
Verenigde Staten, 2022, 136 min,

Bekijk bij:

meJane

Ambulance trailer

Trailer van AmbulanceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ambulancehttps://i1.ytimg.com/vi/7NPaQzH4Kws/hqdefault.jpg2021-10-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ambulance - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ambulance in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ambulance zien? Koop of huur de film hier:


meJane


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Productiemaatschappij: Bay Films, Endeavor Content, New Republic Pictures, Project X Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Eiza González

Cam Thompson (as Eiza Gonzalez)
Jake Gyllenhaal

Danny Sharp
Garret Dillahunt

Captain Monroe
Gary Sievers

Homeless Man (uncredited)
Michael Bay

Regisseur
Ambulance poster

Nieuws over Ambulance