compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Asteroid City

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Asteroid City

In Asteroid City moet een rouwende vader de hulp inroepen van zijn - niet zo hartelijke -schoonvader, wanneer hij autopech krijgt en gestrand is in een kleine landelijke dorp 'bezeten' van ruimtevaart. Wanneer onverklaarbare signalen wordt ontvangen

Bekijk bij:

meJane

Asteroid City trailer en bijzonderheden

Voor de film werd een compleet dorp gebouwd in een woestijn in Spanje en elk attribuut dat in beeld komt, tot de snoep toe, is zorgvuldig uitgekozen of gemaakt om de datering van de film benadrukken.
De film is op een typische wijze geschoten welke kenmerkend is voor bijna alle films van Wes Anderson: de camera wordt recht voor een decor geplaatst en de acteurs kijken recht in de camera, hij maakt gebruik van extreme groothoeklenzen en de bekende acteurs worden bijna onherkenbaar geschminkt.

Trailer van Asteroid CityBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Asteroid Cityhttps://i1.ytimg.com/vi/n1aFRi3RlQ0/hqdefault.jpg2023-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Wes Anderson regisseerde eerder de films Rushmore (1998), The Life Aquatic with Steve Zissou (2004), The Royal Tenenbaums (2001) en een animatiefilm Fantastic Mr. Fox (2009).

Jason Schwartzman is een Amerikaans acteur die zijn filmdebuut maakte in Wes Andersons film Rushmore uit 1998, en daarna nog in zes andere films van Anderson speelde: The Darjeeling Limited (2007), Fantastic Mr. Fox (2009), Moonrise Kingdom (2012), The Grand Budapest Hotel (2014), Isle of Dogs (2018) en The French Dispatch (2021).

Asteroid City - Bioscopen, Tijden & Tickets

Asteroid City in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Asteroid City zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een rouwende vader (Jason Schwartzman) reist met zijn gezin naar het kleine landelijke Asteroid City, maar er gebeuren wereld schokkende zaken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Asteroid City speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Productiemaatschappij: American Empirical Pictures (produced by), Indian Paintbrush (produced by)

Nieuws over Asteroid City