compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Ben-Hur

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Ben-Hur

Jack Huston (Judah Ben-Hur) en Morgan Freeman (Ilderim)

Jack Huston (Judah Ben-Hur) en Morgan Freeman (Ilderim)

Delen op facebook
Ben-Hur
Nederlandse première: 25-8-2016
Verenigde Staten, 2016, 123 min,

Een prins in het Romeinse rijk wordt door zijn broer valselijk beschuldigd van verraad. Hij verliest zijn titel en wordt tot slaaf gedwongen. Na jarenlang op zee gevaren te hebben keert hij terug voor wraak.

Bekijk bij:

videoland

Ben-Hur trailer en bijzonderheden

Dit is een remake van het iconische Ben-Hur (1959). Beide films zijn gebaseerd op het boek van Ben-Hur: A Tale of the Christ.

Trailer van Ben-HurBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ben-Hurhttps://i1.ytimg.com/vi/PSNu20jrDKo/hqdefault.jpg2016-03-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Sheik Ilderim wordt in deze film gespeeld door Morgan Freeman. In de eerste film werd deze rol gespeeld door Hugh Griffith.

Onze recensie **000

Ben-Hur still © 2016 Universal Pictures International

Ben-Hur recensie

Timur Bekmanbetov verfilmde het inmiddels bekende verhaal van de rijke Joodse prins Judah Ben-Hur die lijnrecht tegenover zijn Romeinse jeugdvriend Messala Severus komt te staan. ...lees de volledige recensie

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Film Production Consultants, LightWorkers Media, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Paramount Pictures, Sean Daniel Company, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over Ben-Hur