compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Bodies Bodies Bodies

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Bodies Bodies Bodies

Delen op facebook
Bodies Bodies Bodies
Nederlandse première: 8-9-2022
Verenigde Staten, 2022, 95 min,

In Bodies Bodies Bodies besluiten een stel rijke twintigers terwijl een orkaan op komst is een feest te organiseren in een afgelegen herenhuisin Chappaqua, New York, een exclusieve enclave in Upstate New York, volgestouwd met eten, drank, zaklampen en drugs. Ze spelen een gezelschapsspel die al snel een dodelijk verloop kent. Ineens wordt het duidelijker wie achterbaks en wie nep is, in het echt in tegenstelling tot hun social media gedrag. Ondertussen gaat het op het feestje heel, heel erg mis.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Bodies Bodies Bodies trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor het publieksprijs tijdens SXSW Film Festival 2022.
Er is tijdens het filmen expres voor gekozen om gesprekken door elkaar te laten lopen, waardoor de acteurs ook als ze niet voor de camera waren door moesten blijven acteren en praten, dit met het doel om hysterie en chaos realistischer te laten lijken. Terwijl er enorm lang gerepeteerd werd, mochten de acteurs tijdens de opnames nog veel improviseren.

Trailer van Bodies Bodies BodiesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bodies Bodies Bodieshttps://i1.ytimg.com/vi/XXkhdhxEkp8/hqdefault.jpg2022-07-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Internationaal filmdebuut van Halina Reijn, ze debuteerde als filmregisseur drie jaar eerder met de succesvolle Instinct (2019). Als actrice is Reijn vooral bekend als horend tot de toneeltop, ze speelde onder meer in de speelfilms Zus & Zo (2001), Zwartboek (2006) van Paul Verhoeven en Valkyrie (2008) met Tom Cruise.
Amandla Stenberg is bekend van Dear Evan Hansen (2021), The Darkest Minds (2018) en The Hunger Games (2012).
Pete Davidson is vooral bekend als stand-up-comedian en hoort tot de vaste cast van Saturday Night Live.

Bodies Bodies Bodies - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bodies Bodies Bodies in de bioscoop

Wil je Bodies Bodies Bodies zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Een groep rijke twintigers organiseren een orkaanfeest in een afgelegen herenhuis. Een gezelschapsspel krijgt een dodelijk verloop.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

Productiemaatschappij: 2AM, A24