compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Born in China

Born in China

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

documentaire

Pitch van Born in China
Born in China filmstill
Born in China filmstill
Delen op facebook
Born in China
Nederlandse première: 21-4-2017
China, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2016, 79 min,
In de overweldigende natuur van China worden drie dierenfamilies gevolgd: een panda met een pasgeboren jong, een stompneusaapje dat in opstand komt en een sneeuwluipaardmoeder die twee jongen probeert groot te brengen.
trailer en bijzonderheden over Born in China
Deze film is ontwikkeld onder de vlag van Disneynature. Hiermee steunt Disney de activiteiten van het Wereld Natuur Fonds.
Aanloop van Born in China
De voice-over in deze film wordt verzorgd door John Krasinski, bekend als Jim uit The Office US.
BioscoopAgenda van Born in China

Born in China in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Born in China zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 47 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de overweldigende natuur van China worden drie dierenfamilies gevolgd: een panda met een pasgeboren jong, een stompneusaapje en een sneeuwluipaardmoeder met twee jongen. Onderdeel van Disneynature.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China.

Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China. Volg het verhaal van drie bijzondere dierenfamilies - een overbezorgde pandamoeder wier jong de wereld wil verkennen, een stompneusaapje dat rebeleert en een sneeuwluipaardmoeder die haar twee jongen grootbrengt in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Deze film bevat nooit eerder vertoonde beelden van de overweldigende Chinese natuur. Vlieg mee op de vleugels van de legendarische Chinese kraanvogels die deze bijzondere verhalen met elkaar verbinden - over ijzige hooggebergten tot in het hart van de bamboebossen. De film Born in China is uitsluitend in het Earth Day weekend op het grote scherm te zien in bioscopen door het hele land.