compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

Born in China

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Born in China

Born in China filmstill

Born in China filmstill

Delen op facebook
Born in China
Nederlandse première: 21-4-2017
China, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2016, 79 min,

In de overweldigende natuur van China worden drie dierenfamilies gevolgd: een panda met een pasgeboren jong, een stompneusaapje dat in opstand komt en een sneeuwluipaardmoeder die twee jongen probeert groot te brengen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Born in China trailer en bijzonderheden

Deze film is ontwikkeld onder de vlag van Disneynature. Hiermee steunt Disney de activiteiten van het Wereld Natuur Fonds.

Trailer van Born in ChinaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Born in Chinahttps://i1.ytimg.com/vi/FjWAEJ_PyT4/hqdefault.jpg2017-04-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De voice-over in deze film wordt verzorgd door John Krasinski, bekend als Jim uit The Office US.

Synopsis distributeur

Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China.

Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China. Volg het verhaal van drie bijzondere dierenfamilies - een overbezorgde pandamoeder wier jong de wereld wil verkennen, een stompneusaapje dat rebeleert en een sneeuwluipaardmoeder die haar twee jongen grootbrengt in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Deze film bevat nooit eerder vertoonde beelden van de overweldigende Chinese natuur. Vlieg mee op de vleugels van de legendarische Chinese kraanvogels die deze bijzondere verhalen met elkaar verbinden - over ijzige hooggebergten tot in het hart van de bamboebossen. De film Born in China is uitsluitend in het Earth Day weekend op het grote scherm te zien in bioscopen door het hele land.

Productiemaatschappij: Chamber Orchestra Of London, Chuan Films, Disneynature, Walt Disney Company, The, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur

John Krasinski

Narrator (voice: English version)
Chuan Lu

Regisseur
Born in China poster

Nieuws over Born in China