compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > John Krasinski

John Krasinski

John Krasinski: films, nieuws

 
Biografie van John Krasinski
John Krasinski werd geboren in een familie met Pools-Amerikaanse wortels. Op school speelde hij in een theaterstuk. Dit beviel hem goed en hij besloot theater te gaan studeren.

In 2002 begon zijn TV-carrière toen hij verscheen in een Late-Night show op de Amerikaanse televisie. Kort daarna speelde hij enkele kleine rollen in films als 'Taxi' (2004), Jarhead (2005) en The Holiday (2006, met o.a. Cameron Diaz en Jude Law).

John Krasinski heeft de meeste bekendheid te danken aan de TV-serie "The Office" van de NBC waarin hij 'Jim Halpert' speelt. Krasinski schrijft tevens mee aan het script van de serie.

In 2007 wachtte een nieuw succes op de acteur. Hij sprak de stem in van 'Lancelot' in de animatiekaskraker Shrek the Third en kreeg de hoofdrol naast Robin Williams en Mandy Moore in License to Wed.
Trivia over John Krasinski
Heeft twee broers.
John Krasinski In het nieuws
Left to right: Millicent Simmonds and Noah Jupe in A QUIET PLACE, from Paramount Pictures., © 2018 Paramount Pictures. All rights reserved.

Speelweek 15: nieuwe films in de bioscoop

Van 'Rampage' naar 'A Quiet Place'

11-4-2018 Deze week beginnen we de lente goed met 6 nieuwe speelfilms. De film van de week is er een waarbij je je popcorn muisstil moet opeten: de horrorfilm A Quiet Place, waarin afschuwelijke monsters afkomen op het kleinste geluid.

Beeld uit 'A Quiet Place', met John Krasinski en Noah Jupe. (c) 2018

Horrorfilm A Quiet Place op 1 in VS

9-4-2018 A Quiet Place staat op nummer 1 in de Verenigde Staten. Sinds de première dit weekend heeft de horrorfilm $50 miljoen opgebracht. A Quiet Place stoot daarmee de Steven Spielberg-film Ready Player One van de troon.

Deze week in première: speelweek 09

27-2-2013 Elke woensdag zet BiosAgenda.nl de nieuwste films op een rijtje. Deze week is dat niet anders. Er komen zeven nieuwe films in de bioscoop. De film van de week is Silver Linings Playbook.

Box Office Update - week 33 / 2007

The Simpsons haalt geen weekendrecord

21-8-2007 Nadat The Simpsons Movie de hoogste opbrengst voor een animatiefilm ooit in Nederland haalde, werd al gespeculeerd over andere records. De film haalde echter geen nieuw record na het eerste speelweekend en kwam slechts nipt binnen op de eerste plaats na Ratatouille.

Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
John Krasinski Feiten
John Krasinski in License to Wed© (c) 2007 Warner Bros. Pictures
acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren 20-10-1979
John Krasinski had enkele kleine filmrollen voor hij bekend werd als 'Jim Halpert' in de TV-serie "The Office". Daarna speelde hij onder meer in Shrek the Third en License to Wed.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
71 films in Utrecht deze week
71 films in Utrecht deze week71 films zijn te zien in Utrecht deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl