compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Color Out of Space

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Color Out of Space

Nicolas Cage (Nathan Gardner)

Nicolas Cage (Nathan Gardner)

Delen op facebook
Color Out of Space
Nederlandse première: 28-5-2020
Maleisië, Portugal, Verenigde Staten, 2019, 110 min,

In Color Out of Space verhuist het gezin The Gardners naar een afgelegen boerderij om te ontsnappen aan de drukte van de 21e eeuw. Terwijl zij nog aan het acclimatiseren zijn aan hun nieuwe omgeving slaat een meteoriet in hun voortuin. Deze aeroliet lijkt te versmelten met de omgeving en verandert langzaamaan elke levensvorm.

Bekijk bij:

meJane

Color Out of Space trailer en bijzonderheden

De kleur die gebruikt wordt om het buitenaardse wezen voor te stellen is de kleur magenta, een kleur die niet bestaat in het kleurenspectrum. De kleur is enkel waarneembaar voor mensen door een vreemde interactie van de fotoreceptoren staafjes voor blauwgroen licht en die voor rood in het oog.
Regisseur Richard Stanley probeerde al sinds 2011 de film te verfilmen, maar kreeg de financiering als maar niet rond.

Trailer van Color Out of SpaceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Color Out of Spacehttps://i1.ytimg.com/vi/g03IQFhScEE/hqdefault.jpg2020-05-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerste speelfilm sinds 20 jaar van de Zuid-Afrikaanse regisseur Richard Stanley die eerder Hardware (1990) maakte, The Island of Dr. Moreau (1996) begon te regisseren, maar tegen het einde van de opnames werd vervangen door John Frankenheimer en "The Secret Glory" (2001) regisseerde.
Die laatste film gaat over de zoektocht naar de heilige graal door een SS-officier, Nicholas Cage ging zelf ook op zoek naar de heilige graal net als Richard Stanley, terwijl Cage ook een schatzoeker speelde in National Treasure (2004) en National Treasure: Book of Secrets (2007).

Color Out of Space - Bioscopen, Tijden & Tickets

Color Out of Space in de bioscoop

Wil je Color Out of Space zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een afgelegen boerderij wordt getroffen door een vreemde meteoriet die apocalyptische gevolgen heeft voor de familie die daar woont en mogelijk ook voor de wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Color Out of Space is een bizarre sci-fi horror-nachtmerrie geregisseerd door de legendarische Richard Stanley en gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft.

Het rustige leven van Nathan Gardner (Nicolas Cage) en zijn gezin wordt bruut verstoord als er een meteoriet voor hun boerderij neerstort. Een gemuteerd buitenaards wezen neemt langzamerhand hun landgoed over en infecteert alles en iedereen die het tegenkomt, totdat Nathan het heft in eigen handen neemt... Color Out of Space is een bizarre sci-fi horror-nachtmerrie geregisseerd door de legendarische Richard Stanley en gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft.

Productiemaatschappij: ACE Pictures Entertainment, Bro, SpectreVision, XYZ Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Color Out of Space