compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Costa!!

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Costa!!

Roeland Fernhout (Thomas) en Katja Schuurman (Frida)

Roeland Fernhout (Thomas) en Katja Schuurman (Frida)

Delen op facebook
Costa!!
Nederlandse première: 28-4-2022
Nederland, 2022, 101 min,

In Costa!! reist Anna met haar vriendin Bibi naar de Spaanse kust om de club Costa te bezoeken waar haar moeder Frida ooit eens een beroemde proppen was. De club ligt feitelijk in puin en Anna en Bibi doen er alles aan om de club weer op de kaart te krijgen.

Bekijk bij:

Costa!! trailer en bijzonderheden

De film won de Gouden Award na het eerste weekeinde van de release.

Trailer van Costa!!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Costa!!https://i1.ytimg.com/vi/YQ0-zY_jmJ4/hqdefault.jpg2022-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jon Karthaus regisseerde eerder Bon Bini Holland 2 (2018), Bella Donna's (2017) en Homies (2015).
Abbey Hoes heeft haar naam gevestigd dankzij allerlei ensemblefilm zoals Lover of Loser (2009), Razend (2011), "Ventoux (2015) en "Zwaar Verliefd!" (2018), ze maakte ook indruk films waar ze de hoofdrol had zoals "Koning van Katoren" (2012) en "Nena" (2014), bijna alle films waar ze in speelt behalen de Gouden status.
Stephanie van Eer speelde op haar achtste de rol van Nala in de musical The Lion King ze was eerder te zien in "Elvy’s Wereld: So Ibiza!" (2018), "Hart Beat" (2016) en "Kappen!" (2016).

Costa!! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Costa!! in de bioscoop

Wil je Costa!! zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Anna reist samen met Bibi naar de Spaanse kust om de club Costa te bezoeken waar haar moeder ooit eens een fenomeen was en de liefde vond.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm.

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Productiemaatschappij: NL Film

Nieuws over Costa!!