compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Destello Bravio (EN subtitles)

Mighty Flash

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,d,h

Pitch van Destello Bravio (EN subtitles)

Destello Bravio (EN subtitles) filmstill

Destello Bravio (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Destello Bravio (EN subtitles)
Nederlandse première: 18-8-2022
Spanje, 2021, 98 min,

In Destello bravío trekken de jonge bewoners uit een stad en de overgebleven inwoners leven vooral met hun herinneringen. De vrouwen dromen tussen het bizar en surrealisme om gelukkig te zijn.

Destello Bravio (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Geheel gefilmd met een niet-professionele cast.

Trailer van Destello Bravio (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Destello Bravio (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/WmUUnR7GsnM/hqdefault.jpg2022-08-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmregiedebuut van Ainhoa Rodríguez.

Destello Bravio (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Destello Bravio (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Destello Bravio (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Hoe we vasthouden aan eeuwenoude patriarchale tradities, hoewel de samenleving in een nieuwe geglobaliseerde wereld verder moet en nieuwe manieren van denken moet uitvinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dit hoogst originele drama met surrealistische trekjes bewijst dat zelfs het alledaagse uitzonderlijk kan zijn.

Dit hoogst originele drama met surrealistische trekjes bewijst dat zelfs het alledaagse uitzonderlijk kan zijn. De tableaux doen soms denken aan Roy Andersson, maar uiteindelijk heeft Rodriguez een geheel eigen stem. Isa neemt op een cassetterecorder berichten voor zichzelf op, die ze later afspeelt. “Er zal een enorme lichtflits boven het dorp verschijnen, die alles zal veranderen”, hoort ze zichzelf zeggen. "Het is geweldig. We zullen allemaal hoofdpijn krijgen, we zullen onze herinneringen verliezen en we zullen verdwijnen.”
Isa hoopt op verandering, en dat is niet verwonderlijk. Ze woont in een kleine gemeenschap in het zuidwesten van Spanje waar nooit iets gebeurt. De jongeren vertrekken allemaal. Voor degenen die achterblijven, lijkt de tijd stil te staan. Cita's hoop is op iets anders gevestigd. Ze verlaat haar man en zwerft door het stadje. De film beleefde zijn wereldpremière in de Tigercompetitie van het (online) IFFR 2021. Winnaar Jury Special Award Ainhoa Rodriguez en Beste Montage Jose Luis Picado op Malaga Spanish Film Festival 2021, Beste Regisseur Ainhoa Rodriguez op Vilnius International Film Festival 2021.

Productiemaatschappij: Eddie Saeta S.A. (co-production), Tentación Cabiria (produced by)