compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Domino

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Domino

Domino filmstill

Domino filmstill

Delen op facebook
Domino
Nederlandse première: 26-9-2019
België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, 90 min,

Een agent uit Kopenhagen wilt gerechtigheid voor zijn partner die vermoord is door mysterieuze man.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Domino trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in Nederland, Denemarken, België, Spanje en Sardinië. De Palma klaagde over slechte productie omstandigheden: „Ik had veel problemen met de financiering, een groot deel van het team is nog niet betaald door de Deense producers. Dit was mijn eerste ervaring in Denemarken en ook mijn laatste”

Trailer van DominoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dominohttps://i1.ytimg.com/vi/XsfggTKoRvA/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlandse actrice Carice van Houten speelt de rol van Alex. Carice van Houten is vooral bekend van haar rol in "Game of Thrones" (2012-2019) en Zwartboek (2006) Acteur Guy Edward Pearce ook wel bekend van "The Kings's speech" (2012) heeft de rol van de agent Joe Martin op zich genomen.

Synopsis distributeur

De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

De legendarische regisseur Brian de Palma neemt ons in zijn nieuwste thriller Domino mee van ijzige Scandinavische steden naar zonovergoten Spaanse landschappen. Deense politieagent Christian (Nikolaj Coster-Waldau) gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord op zijn partner door ISIS-lid Ezra Tarzi (Eriq Ebouaney). Christian krijgt hierbij hulp van Alex (Carice van Houten), zijn collega en tevens de ex-minnares van zijn partner. Christian en Alex spelen een onbewust kat-en-muis-spel met de dubieuze CIA-agent Joe (Guy Pierce), die Tarzi als pion gebruikt om andere ISIS-kopstukken te vangen. Christian en Alex strijden hierdoor niet langer enkel uit wraak, maar ook om hun eigen leven te redden.

Productiemaatschappij: Backup Media, Mollywood, N279 Entertainment, Recalcati Multimedia, Schønne Film, Zilvermeer Productions

Nieuws over Domino