compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Domino

Domino

**1/200
Waardering: 2.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Domino

Delen op facebook
Domino
Nederlandse première: 26-9-2019
België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, 90 min,
Een agent uit Kopenhagen wilt gerechtigheid voor zijn partner die vermoord is door mysterieuze man.

Domino trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in Nederland, Denemarken, België, Spanje en Sardinië. De Palma klaagde over slechte productie omstandigheden: „Ik had veel problemen met de financiering, een groot deel van het team is nog niet betaald door de Deense producers. Dit was mijn eerste ervaring in Denemarken en ook mijn laatste”
Trailer van DominoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dominohttps://i1.ytimg.com/vi/XsfggTKoRvA/hqdefault.jpg2019-07-09

Aanloop

De Nederlandse actrice Carice van Houten speelt de rol van Alex. Carice van Houten is vooral bekend van haar rol in "Game of Thrones" (2012-2019) en Zwartboek (2006) Acteur Guy Edward Pearce ook wel bekend van "The Kings's speech" (2012) heeft de rol van de agent Joe Martin op zich genomen.

Domino - Bioscopen, Tijden & Tickets

Domino in de bioscoop

Wil je Domino zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 19 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gerechtigheid dat is het enige wat de agent Joe Martin wilt voor het overlijden van zijn partner.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

De nieuwe thriller van topregisseur Brian de Palma, met Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau en Guy Pearce.

De legendarische regisseur Brian de Palma neemt ons in zijn nieuwste thriller Domino mee van ijzige Scandinavische steden naar zonovergoten Spaanse landschappen. Deense politieagent Christian (Nikolaj Coster-Waldau) gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord op zijn partner door ISIS-lid Ezra Tarzi (Eriq Ebouaney). Christian krijgt hierbij hulp van Alex (Carice van Houten), zijn collega en tevens de ex-minnares van zijn partner. Christian en Alex spelen een onbewust kat-en-muis-spel met de dubieuze CIA-agent Joe (Guy Pierce), die Tarzi als pion gebruikt om andere ISIS-kopstukken te vangen. Christian en Alex strijden hierdoor niet langer enkel uit wraak, maar ook om hun eigen leven te redden.

Productiemaatschappij: Backup Media, Mollywood, N279 Entertainment, Recalcati Multimedia, Schønne Film, Zilvermeer Productions

Nieuws over Domino