compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dropje

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Dropje

Dropje filmstill

Dropje filmstill

Delen op facebook
Dropje
Nederlandse première: 9-6-2021
Nederland, 2020, 42 min,

Dropje is geen meisje, geen jongen en vooral geen knuffel. Dropje woont met de winkeljuffrouw in 'De Alleswinkel' — een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken — en beleeft elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen.

Dropje trailer en bijzonderheden

Zes afleveringen van de 26 afleveringen die te zien zijn geweest bij de NPO: ZEE, KRIEBEL, AFBLIJVEN, MODDER, WIND en LOGEREN.
De film is een combinatie van poppenanimatie en live-action. De Nederlandse kleuterserie Dropje werd zowel voor Televizier-Ster Jeugd als de prestigieuze Emmy® Kids Award genomineerd.

Trailer van DropjeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dropjehttps://i1.ytimg.com/vi/4LwWL-90jYA/hqdefault.jpg2021-06-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dropje is een idee van Meikeminne Clinckspoor (o.a. schrijver/regisseur Cloudboy). Zij schreef en regisseerde de serie samen met Maarten van Voornveld en Lilian Sijbesma.

Dropje - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dropje in de bioscoop

Wil je Dropje zien? Koop of huur de film hier:Dropje is geen meisje, geen jongen en vooral geen knuffel, maar beleeft bijzondere dingen met de kinderen die langskomen in de winkel waar hij woont.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel…..het is gewoon Dropje!

Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel…..het is gewoon Dropje! Dropje woont in 'De Alleswinkel'; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn unieke, grappige en vaak onlogische manier weet hij hen steeds uit bizarre situaties te redden. Door de unieke combinatie van poppenanimatie en live-action ontstaat een prachtige visuele wereld waar jonge kinderen zich volledig in kunnen verliezen. Leuk op tv, maar nog veel leuker om samen met andere kinderen in een bioscoopzaal te zien. Iedereen zingt mee met het aanstekelijke intro en het wordt altijd een hele vrolijke boel.

Productiemaatschappij: Submarine, Walking The Dog (in co-production with)