compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Druk

****0
Waardering: 4/5

Another Round

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Druk

Delen op facebook
Druk
Nederlandse première: 19-8-2021
Denemarken, Nederland, Zweden, 2020, 116 min,

In Druk (Nog eentje graag) is leraar Martin niet echt succesvol. Samen met drie collega's gaat hij experimenteren om constant wat alcohol in het bloed te hebben. Martin wordt losser en lijkt op weg naar succes.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Druk trailer en bijzonderheden

De film won een Oscar voor Beste Internationale Speelfilm.

Trailer van DrukBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Drukhttps://i1.ytimg.com/vi/nXHQ51Aa9rU/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Deense regisseur en kunstenaar Thomas Vinterberg brak door met de minimalistische film Festen (1998) en maakte sindsdien onder meer Kursk (2018), Kollektivet (2016) en Submarino (2010). Vintenberg maakte ook de succesvolle film Jagten (2012), waar hij ook al Mads Mikkelsen voor de hoofdrol koos.
De Deense acteur Mads Mikkelsen bouwde een imposante internationale carrire met titels als Riders of Justice (2020), Rogue One: A Star Wars Story (2016), Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009), Valhalla Rising (2009) en Casino Royale (2006).

Druk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Druk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Druk zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Vier leraren experimenteren met dagelijks alcohol drinken om te zien hoe dit hun sociale en professionele leven benvloedt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collegas aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Productiemaatschappij: Det Danske Filminstitut (support), Eurimages (support), Film i Vst (co-production), MEDIA Programme of the European Union (with the su, Nederlands Filmfonds (support), Netherlands Film Production Incentive (support), Svenska Filminstitutet (SFI) (support), Topkapi Films (co-production), TV2, Zentropa Entertainments (also as Zentropa Entertai, Zentropa International Netherlands (co-production), Zentropa International Sweden (co-production), Zentropa Productions 2

Cast & Regisseur

Bill Clinton

Self (archive footage) (uncredited)

Nieuws over Druk