compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Encanto 3D

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Encanto 3D

Encanto 3D filmstill

Encanto 3D filmstill

Delen op facebook
Encanto 3D
Nederlandse première: 24-11-2021
Colombia, Verenigde Staten, 2021, 109 min,

In Encanto (Betoverd) woont een familie in een magisch huis in een levendige stad verborgen in de bergen van Colombia op de betoverde plek Encanto. Elk kind van het gezin is gezegend met een magische kracht, behalve Mirabel. Wanneer ze ontdekt dat de magie van haar familie in gevaar is, realiseert zij zich dat zij de enige is die de magie van haar uitzonderlijke familie kan redden.

Encanto 3D trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in Colombia en bevat verschillende thema's ontleend aan het magisch realisme (een literair genre dat magische elementen gebruikt in gewone situaties) die typerend zijn voor de werken van de Colombiaanse schrijver Gabriel Garcia Marquez.
Mirabel is de eerste vrouwelijke Disney-hoofdpersoon die een bril draagt.

Trailer van Encanto 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Encanto 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/aQEWD2hGj-A/hqdefault.jpg2021-11-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film bevat meerdere nummers van musical wonder-kind Lin-Manuel Miranda die eerder de muziek schreef voor In the Heights (2021) en Hamilton (2020).

Encanto 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Encanto 3D in de bioscoop

Wil je Encanto 3D zien? Koop of huur de film hier:Een jong Colombiaans meisje moet de frustratie onder ogen zien dat ze het enige lid van haar familie is zonder magische krachten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Encanto van Walt Disney Animation Studios ontdekt Mirabel - het enige gewone lid van haar buitengewone familie - dat de magie rondom hun huis in gevaar is en dat zij misschien de laatste hoop is om haar familie te redden.

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in de familie te vinden. "Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer", zegt Beatriz. "Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is - iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto, in de vorm van een unieke gave zoals super- of geneeskrachten, behalve Mirabel.Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is. De film komt uit op 24 november 2021 en bevat gloednieuwe nummers van Emmy®, GRAMMY® en Tony Award®-winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana) en wordt geregisseerd door Byron Howard (Zootopia, Tangled) en Jared Bush (co-regisseur van Zootopia), mede geregisseerd door Charise Castro Smith (schrijver van The Death of Eva Sofia Valdez), en wordt geproduceerd door Clark Spencer en Yvett Merino; Bush en Castro Smith zijn scenarioschrijvers voor de film.

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Nieuws over Encanto 3D