compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Ezra

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Ezra

Robert De Niro (Stan), Bobby Cannavale (Max Bernal) en William A. Fitzgerald (Ezra (as William Fitzgerald))

Robert De Niro (Stan), Bobby Cannavale (Max Bernal) en William A. Fitzgerald (Ezra (as William Fitzgerald))

Delen op facebook
Ezra
Nederlandse première: 30-5-2024
Verenigde Staten, 2023, 101 min,

In Ezra heeft komiek Max Bernal samen met zijn ex-vrouw Jenna een autistische zoon Ezra. Wanneer Max en Ezra gedwongen worden moeilijke beslissingen te nemen over de toekomst van hun zoon, beginnen ze aan een roadtrip door het hele land die een allesomvattende impact heeft op hun leven.

Ezra trailer en bijzonderheden

In het echte leven zijn Bobby Cannavale - die Max speelt - en Rose Byrne - die zijn ex Jenna speelt -sinds 2012 een stel.

In de filmcast zijn twee Oscarwinnaars: Robert De Niro en Whoopi Goldberg; en één Oscar-genomineerde: Vera Farmiga.

Trailer van EzraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ezrahttps://i1.ytimg.com/vi/_HV26mKageo/hqdefault.jpg2024-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van acteur Tony Goldwyn als regisseur, als acteur was hij te zien in Oppenheimer (2023), The Mechanic (2011), Someone Like You (2001) en The Pelican Brief (1993).

Bobby Cannavale was recentelijk te zien in Blonde (2022), The Irishman (2019), Ant-Man (2015) en Chef (2014).

Ezra - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ezra in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles.

Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezras impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Productiemaatschappij: Closer Media, Wayfarer Studios