compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Oppenheimer

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Oppenheimer

Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer)

Cillian Murphy (J. Robert Oppenheimer)

Delen op facebook
Oppenheimer
Nederlandse première: 20-7-2023
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2023, 180 min,

In Oppenheimer denkt een wetenschapper het middel i handen te hebben om iedereen te laten opletten en zo wereldvrede te forceren, maar tegelijk realiseert hij zich ook dat de destructie van de wereld wellicht daardoor ook dichtbij komt.

Bekijk bij:

meJane

Oppenheimer trailer en bijzonderheden

Om ervoor te zorgen dat de zwart-wit delen van de film in dezelfde kwaliteit hadden als de rest van de film, ontwikkelde Kodak de allereerste zwart-wit film voor Imax.

Trailer van OppenheimerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Oppenheimerhttps://i1.ytimg.com/vi/CVjen-sfNnU/hqdefault.jpg2023-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlander Hoyte Van Hoytema is inmiddels de vaste cameraman geworden van Christopher Nolan, die het liefst op film en in het Imax-formaat filmt, de twee werkten eerder samen aan Tenet (2019).
Acteur Cillian Murphy is vooral bekend van de tv-serie Peak Blinders waarin hij de rol op zich neemt van Tommy Shelby.

Oppenheimer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Oppenheimer in de bioscoop


Ook te zien:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-cameras gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-cameras gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine Kitty Oppenheimer. Oscar-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. Daarnaast zien we de voor een Oscar-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh.

Productiemaatschappij: Atlas Entertainment, Gadget Films, Syncopy, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Matt Damon

Leslie Groves Jr.
Robert Downey Jr.

Lewis Strauss
Emily Blunt

Kitty Oppenheimer
Cillian Murphy

J. Robert Oppenheimer
Kenneth Branagh

Niels Bohr
Oppenheimer poster

Nieuws over Oppenheimer