compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Jude Law (Albus Dumbledore), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoe Kravitz (Leta Lestrange), Callum Turner (Theseus Scamander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Eddie Redmayne (Newt Scamander), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Dan Fogler (Jacob Kowalski) en Alison Sudol (Queenie Goldstein)

Jude Law (Albus Dumbledore), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoe Kravitz (Leta Lestrange), Callum Turner (Theseus Scamander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Eddie Redmayne (Newt Scamander), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Dan Fogler (Jacob Kowalski) en Alison Sudol (Queenie Goldstein)

Delen op facebook
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Nederlandse première: 14-11-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 134 min,

De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald ontsnapt en wil zoveel mogelijk volgelingen. Newt Scamander krijgt de opdracht Grindelwald op te sporen en te stoppen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer en bijzonderheden

Dit is het tweede deel uit de vijfdelige oeuvre van J.K. Rowling genaamd Wizarding World.

Trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwaldhttps://i1.ytimg.com/vi/9KjjBAK8Yqg/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rowling tekent wederom voor het scenario. David Yates die de eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them verfilmde, alsook de laatste vier Harry Potters, is wederom van de partij.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop

Wil je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Depp) ontsnapt en wil zoveel mogelijk volgelingen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Productiemaatschappij: Heyday Films, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Johnny Depp

Gellert Grindelwald
Jude Law

Albus Dumbledore
Zoe Kravitz

Leta Lestrange
Eddie Redmayne

Newt Scamander
Katherine Waterston

Tina Goldstein
Ezra Miller

Credence Barebone
David Yates

Regisseur

Nieuws over Fantastic Beasts: The Crimes o..