compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hampstead

Hampstead

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama

Pitch van Hampstead
Hampstead: Diane Keaton (Emily Walters) en Brendan Gleeson (Donald Horner)
Hampstead: Diane Keaton (Emily Walters) en Brendan Gleeson (Donald Horner)
Delen op facebook
Hampstead
Nederlandse première: 17-8-2017
Groot-Brittannië, 2017, 103 min,
Emily is een weduwe die woont in London. Ze rouwt om het verlies van haar man. Dan ontmoet ze de dakloze Donald, die in het park Hampstead Heath woont. Emily helpt hem om de projectontwikkelaars te bestrijden die Donald uit het park willen hebben. Ze wordt verliefd op Donald en krijgt weer zin in het leven.
trailer
Aanloop van Hampstead
De hoofdrollen worden gespeeld door Diane Keaton en Brendan Gleeson. Keaton ken je van Annie Hall en Something's Gotta Give. Gleeson zagen we onlangs nog in Suffragette.
BioscoopAgenda van Hampstead

Hampstead in de bioscoop

Wil je Hampstead zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Emily is een weduwe die woont in London. Ze rouwt om het verlies van haar man. Dan ontmoet ze de dakloze Donald, die in het park Hampstead Heath woont. Met Diane Keaton en Brendan Gleeson.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een man die in het park Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde. Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans!