compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 10-1 t/m 16-1
WEB | mobiel
Stan & Ollie
MENU
Home > Films > Hobbyhorse Revolution

Hobbyhorse Revolution

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

documentaire, filmhuis

Pitch van Hobbyhorse Revolution
Hobbyhorse Revolution filmstill
Hobbyhorse Revolution filmstill
Delen op facebook
Hobbyhorse Revolution
Nederlandse première: 25-4-2018
Finland, 2017, 89 min,
Pubermeisjes Aisku, Elsa en Alisa hebben een goedkoop alternatief voor paardrijden: stokpaardjes rijden. Ze zijn er zo goed in geworden, dat ze een rage losmaken in Finland en meedoen aan een groot kampioenschap.
trailer en bijzonderheden over Hobbyhorse Revolution
Volgens PR-manager Ada Filppa van de Finse Stokpaardjesfederatie doen minstens 10.000 Finnen regelmatig mee aan stokpaardjesevenementen (bron: CNN)
Aanloop van Hobbyhorse Revolution
Regisseur Selma Vilhunen acteerde eerder in Musta jää (2007).
BioscoopAgenda van Hobbyhorse Revolution

Hobbyhorse Revolution in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hobbyhorse Revolution zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Finse documentaire over tienermeisjes die heel goed zijn geworden in het sierlijk 'berijden' van stokpaardjes. Ze hebben veel volgers, en werken toe naar het grote kampioenschap.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Grappige én ontroerende documentaire over Finse tieners met groeipijnen, die hun eigen stem en talent ontdekken in een nieuwe rage: het rijden op ouderwetse stokpaardjes.

Hobbyhorse Revolution is een grappige en ontroerende film over de kracht van de verbeelding en het belang van een groep waar je je goed bij voelt. De documentaire volgt drie jonge meisjes, Aisku, Elsa en Alisa, wier levens zijn veranderd door hun nieuwe hobby: stokpaardjes. Niet iedereen begrijpt wat ze daar leuk aan vinden, maar de meisjes gaan dapper door met hun hobby. Spelen met stokpaardjes is normaal gesproken iets voor kleine kinderen, maar de Finse tieners van nu hebben het naar een nieuw niveau getild. Elk handgemaakt stokpaardje heeft zijn eigen naam en persoonlijkheid. In Finland zijn al zo’n tienduizend fanatieke stokpaardrijders die deze hobby net zo serieus nemen als echte ruiters. De stokpaardjeskoorts verspreidt zich nu ook naar het buitenland. De spanning stijgt naarmate het grote kampioenschap nadert.