compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Hole in the Moon

Pitch

Een nieuwe immigrant, Tzelnik, arriveert in de haven van Jaffa. Hij gaat in de Negev-woestijn wonen waar hij een kiosk opent in de middle of nowhere. Mizrachi komt langs en opent een concurrerend bedrijf aan de overkant. De twee verdienen hun brood door aan elkaar te verkopen. Omdat er niets is, besluiten ze om vanuit hun verbeelding een wereld te creëren. Ze bouwen een kartonnen filmset, die langzaam echte afmetingen krijgt - de gebouwen veranderen in beton, mensen komen auditie doen voor rollen in de "film"
Delen op facebook
Hole in the Moon
Israël, 1964, 90 min,

bijzonderheden

Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hole in the Moon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hole in the Moon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hole in the Moon zien? Koop of huur de film hier:Een nieuwe immigrant, Tzelnik, arriveert in de haven van Jaffa. Hij gaat in de Negev-woestijn wonen waar hij een kiosk opent in de middle of nowhere. Mizrachi komt langs en opent een concurrerend bedrijf aan de overkant. De twee verdienen hun brood door aan elkaar te verkopen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Geva Film Ltd.