compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

Hotel Mumbai

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Hotel Mumbai

Dev Patel (Arjun)

Dev Patel (Arjun)

Delen op facebook
Hotel Mumbai
Nederlandse première: 2-5-2019
Australië, Verenigde Staten, 2018, 123 min,

Mumbai, India, november 2008. Een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel. De commando's zijn te ver weg en het hotelpersoneel doet er alles aan om de gasten veilig te houden.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Hotel Mumbai trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen, die eerder al vier films inspireerden. De film maakt gebruik van transcripties van telefoongesprekken tussen de gijzelnemers die afgeluisterd werden tijdens de gijzeling. Ook baseert de film zich op honderden uren aan interviews afgenomen met overlevenden en getuigen.

Trailer van Hotel MumbaiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hotel Mumbaihttps://i1.ytimg.com/vi/MWl7ota16CM/hqdefault.jpg2019-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrollen voor Oscargenomineerde Dev Patel, bekend van Slumdog Millionaire en Lion, Anupam Kher bekend van Silver Linings Playbook, Armie Hammer alom beroemd sinds Call Me by Your Name en Nazanin Boniadi bekend van Homeland.

Hotel Mumbai - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hotel Mumbai in de bioscoop

Wil je Hotel Mumbai zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


India, 2008. Een groep Pakistaanse terroristen gijzelen het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel. Het hotelpersoneel doet er alles aan om hun gasten te beschermen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval  op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Oscargenomineerde acteur Dev Patel (Slumdog Millionair & Lion), Anupam Kher (Silver Linings Playbook), Armie Hammer (Call Me By Your Name) en Nazanin Boniadi (Homeland).

Productiemaatschappij: A Hamilton and Electric Pictures Production, American Entertainment Investors, Cyan Films, Double Guess, Screen Australia, ScreenWest, The South Australian Film Corporation, Thunder Road Pictures, Xeitgeist Entertainment Group

Cast & Regisseur