compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU

Hotel Mumbai

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Hotel Mumbai

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, historie, thriller

Wil je Hotel Mumbai zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


India, 2008. Een groep Pakistaanse terroristen gijzelen het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel. Het hotelpersoneel doet er alles aan om hun gasten te beschermen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval  op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Oscargenomineerde acteur Dev Patel (Slumdog Millionair & Lion), Anupam Kher (Silver Linings Playbook), Armie Hammer (Call Me By Your Name) en Nazanin Boniadi (Homeland).