compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

IDFA 2019

festival

Pitch van IDFA 2019

IDFA 2019 filmstill

IDFA 2019 filmstill

Delen op facebook
IDFA 2019

Het International Documentary Film Festival Amsterdam biedt een onafhankelijke en inspirerende plek waar publiek en professionals terecht kunnen voor een pluriform aanbod documentaires van hoge kwaliteit.

Van 20 november tot 1 december meer dan 300 documentaires!

IDFA 2019 trailer en bijzonderheden

IDFA is uitgegroeid tot het grootste documentaire filmfestival ter wereld. Met meer dan 200.000 bezoeken per jaar en ruim 2.500 gasten uit de filmwereld speelt IDFA een belangrijke rol in zowel het Nederlandse als internationale cultuurlandschap. Er worden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de IDFA Award for Feature-Length Documentary.

Trailer van IDFA 2019Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film IDFA 2019https://i1.ytimg.com/vi/TqyLUF-Vrhs/hqdefault.jpg2019-11-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerste editie van het IDFA was in 1988.

IDFA 2019 - Bioscopen, Tijden & Tickets

IDFA 2019 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je IDFA 2019 zien? Koop of huur de film hier:Van 20 november tot 1 december meer dan 300 documentaires!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het International Documentary Film Festival Amsterdam biedt een onafhankelijke en inspirerende plek waar publiek en professionals terecht kunnen voor een pluriform aanbod documentaires van hoge kwaliteit. Pluriform wat betreft vorm en inhoud, maar ook wat betreft (culturele) achtergrond van de maker. IDFA biedt een alternatief voor massavermaak en eenvormigheid en laat zien dat een steeds groter publiek op zoek is naar een hoogwaardige vorm van verdieping en reflectie. Naast documentaire films geeft IDFA sinds 2007 met IDFA DocLab-programma ook uitgebreid de ruimte aan de nieuwste digitale documentaire ontwikkelingen. Scholieren komen met IDFA documentaires in contact tijdens schoolvoorstellingen en op Docschool Online.
Naast het festival biedt IDFA diverse activiteiten voor professionals, waarmee IDFA in alle mogelijke stadia bijdraagt aan de ontwikkeling van filmmakers en hun films. Op co-financieringsmarkt IDFA Forum pitchen filmmakers en producenten hun filmplannen aan financiers; op Docs for Sale worden nieuwe documentaires te koop aangeboden aan programmeurs en distributeurs; het IDFA Bertha Fund ondersteunt filmmakers en documentaire projecten in ontwikkelingslanden; en IDFAcademy biedt een internationaal trainingstraject voor beginnende filmmakers.