compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Idiot Prayer

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Idiot Prayer

Nick Cave (Self)

Nick Cave (Self)

Delen op facebook
Idiot Prayer
Nederlandse première: 26-11-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 103 min,

In Idiot Prayer geeft de Australische zanger en componist Nick Cave een concert in de Alexandra Palace, Londen: alleen, zonder begeleiding en zonder publiek. Zijn uitgebreide oeuvre komt aan bod.

Idiot Prayer trailer en bijzonderheden

Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues en Girl in Amber, ook zien 4 nieuwe nummers het licht, opgenomen in juni 2020.

Nick Cave voert de regie over deze show, oorspronkelijk bedoeld als online evenement, maar die toch een bioscooprelease krijgt.

Trailer van Idiot PrayerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Idiot Prayerhttps://i1.ytimg.com/vi/pfHIvtMHU2A/hqdefault.jpg2020-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cameraman Robbie Ryan filmde eerder The Favourite (2018), Marriage Story (2019) en American Honey (2016).
Beeldsnijder Nick Emerson monteerde eerder Emma (2020), "Ordinary Love" (2019) en Lady Macbeth (2016)

Idiot Prayer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Idiot Prayer in de bioscoop

Wil je Idiot Prayer zien? Koop of huur de film hier:Nick Cave treedt solo op aan de piano, in Alexandra Palace, met liedjes uit zijn uitgebreide oeuvre en met zeldzame nummers die de meeste fans voor het eerst horen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal.

In Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal. De setlist varieert van vroege Bad Seeds en Grinderman nummers tot werk van het meest recente Nick Cave & the Bad Seeds album Ghosteen. Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues en Girl in Amber, in de stille grandeur van het Alexandra Palace. Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace werd in juni 2020 opgenomen, toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown kwam, als reactie op de beperkingen en isolatie van de maanden ervoor. Een blijvende herinnering aan deze vreemde en onzekere tijden. Het evenement dat aanvankelijk alleen online te zien zou zijn, is er nu als uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames. Het optreden werd gefilmd door de bekroonde cameraregisseur Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) in de prachtige West Hall van Alexandra Palace, Londen. De montage is van de hand van Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta). De muziek werd opgenomen door Dom Monks.

Cast & Regisseur