compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Marriage Story

Marriage Story

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, komedie

Pitch van Marriage Story
Scarlett Johansson (Nicole) en Adam Driver (Charlie)
Scarlett Johansson (Nicole) en Adam Driver (Charlie)
Delen op facebook
Marriage Story
Nederlandse première: 28-11-2019
Verenigde Staten, 2019, 136 min,
Noah Baumbach's indringende en meedogende blik op een huwelijk dat uit elkaar gaat en een gezin dat bij elkaar blijft.
Marriage Story trailer en bijzonderheden
De cast heeft persoonlijke ervaringen bijgedragen aan het script. Noah Baumbach, Scarlett Johansson en Laura Dern zijn allemaal gescheiden. Adam Driver is een kind van gescheiden ouders. Adam Driver & Laura Dern speelden ook samen in Star Wars: The Last Jedi.
Aanloop
De actrice Scarlett Johansson is vooral bekend van de films The Avengers (2012) en Her (2013). En de acteur Adam Driver is te zien in de film. Hij is bekend van zijn rol als Kylo Ren in de 'Star Wars' films.
Marriage Story - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marriage Story in de bioscoopSynopsis distributeur
Marriage Story is een scherpzinnig en meelevend portret geregisseerd door de Academy Award genomineerde Noah Baumbach. De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Driver (Paterson, BlacKkKlansman) en Scarlett Johansson (Lost in Translation, Vicky Cristina Barcelona).

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie (Adam Driver) en Hollywood actrice Nicole (Scarlett Johansson) is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan. Marriage Story is een scherpzinnig en meelevend portret geregisseerd door de Academy Award genomineerde Noah Baumbach. De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Driver (Paterson, BlacKkKlansman) en Scarlett Johansson (Lost in Translation, Vicky Cristina Barcelona).