compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Intouchables

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Intouchables

Omar Sy (Driss)

Omar Sy (Driss)

Delen op facebook
Intouchables
Nederlandse première: 22-3-2012
Frankrijk, 2011, 112 min,

De aan een rolstoel gekluisterde miljonair Phillipe woont in een kast van een huis in Parijs. In diezelfde stad werkt de jonge Senegalees Driss aan schimmige zaakjes. Omdat hij een uitkering krijgt moet hij wel af en toe solliciteren. Dan wordt hij plots aangenomen als de verzorger van Philippe.

Bekijk bij:

Intouchables trailer en bijzonderheden

In Frankrijk werd deze film maar liefst negen keer genomineerd voor een César. De film was ook een enorm kassucces in Frankrijk.

Trailer van IntouchablesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Intouchableshttps://i1.ytimg.com/vi/cXu2MhWYUuE/hqdefault.jpg2012-03-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur François Cluzet heeft een enorme staat van dienst. Hij speelde onder andere in Les petits mouchoirs en l'origine.

Intouchables - Bioscopen, Tijden & Tickets

Intouchables in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Intouchables zien? Koop of huur de film hier:De aan een rolstoel gekluisterde miljonair Phillipe krijgt een nieuwe verzorger: de jonge Senegalees Driss, die sollicitatieplicht had. Deze film was een enorm kassucces in Frankrijk.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Quad Productions

Nieuws over Intouchables