compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > It Marathon

It Marathon

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, thriller

Pitch van It Marathon
Bill Skarsgård (Pennywise)
Bill Skarsgård (Pennywise)
Delen op facebook
It Marathon
Nederlandse première: 5-9-2019
Verenigde Staten, 2019, 169 min,
Horror Night met It en It Chapter Two.
trailer en bijzonderheden over It Marathon
De film heeft een fixatie met het nummer 27, welke in allerlei details te vinden is zoals de premièredatum 6-9-2019, die je als volgt moet lezen 6+9+2+0+1+9=27.
De acteurs die in de Losers Club zaten in It (2017) zijn enorm gegroeid in de afgelopen twee jaar en moesten digitaal jonger gemaakt worden in verschillende scènes in dit deel.
Aanloop van It Marathon
Deze film is vooraf gegaan door It (2017) en de tv-miniserie (met o.a. de obverleden John Ritter).
Chastain, Skarsgård and McAvoy hebben alle drie in tenminste één X-Men-film gespeeld.
De Argentijnse regisseur Andy Muschietti regisseerde ook It (2017) en de films Mama (2013) en Mam (2008).
BioscoopAgenda van It Marathon

It Marathon in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.