compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > It Chapter Two

It Chapter Two

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, thriller

Pitch van It Chapter Two
Bill Skarsgård (Pennywise)
Bill Skarsgård (Pennywise)
Delen op facebook
It Chapter Two
Nederlandse première: 5-9-2019
Verenigde Staten, 2019, 169 min,
Een kwart eeuw na hun eerste ontmoeting met Pennywise, keert de Losers Club naar het dorpje die zij dachten achter zich gelaten te hebben.
trailer en bijzonderheden over It Chapter Two
De film heeft een fixatie met het nummer 27, welke in allerlei details te vinden is zoals de premièredatum 6-9-2019, die je als volgt moet lezen 6+9+2+0+1+9=27.
De acteurs die in de Losers Club zaten in It (2017) zijn enorm gegroeid in de afgelopen twee jaar en moesten digitaal jonger gemaakt worden in verschillende scènes in dit deel.
Aanloop van It Chapter Two
Deze film is vooraf gegaan door It (2017) en de tv-miniserie (met o.a. de obverleden John Ritter).
Chastain, Skarsgård and McAvoy hebben alle drie in tenminste één X-Men-film gespeeld.
De Argentijnse regisseur Andy Muschietti regisseerde ook It (2017) en de films Mama (2013) en Mam (2008).
BioscoopAgenda van It Chapter Two

It Chapter Two in de bioscoop


Ook te zien:
Synopsis distributeur
Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.