compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

It Chapter Two

****0
Waardering: 4/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film It Chapter Two

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, thriller

Wil je It Chapter Two zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een kwart eeuw na hun eerste ontmoeting met Pennywise, keert de Losers Club naar het dorpje die zij dachten achter zich gelaten te hebben.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.